Големият грешник за Манчестър Сити, който подари победата на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Големият грешник за Манчестър Сити, който подари победата на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6303 0

Вратарят на Манчестър Сити Едерсон се превърна в големия грешник в дербито с Манчестър Юнайтедслед като две негови грешки на практика подариха победата на "червените дяволи". Титулярният страж на "гражданите" имаше кошмарен ден на "Олд Трафорд", който със сигурност ще иска да забрави възможно по-скоро.

След половин час игра Марсиал се откъсна в наказателното поле на гостите и стреля от малък ъгъл, за да изведе "червените" напред в резултата. Френският нападател бе "подпомогнат" и от Едерсон, който не успя да се намеси добре при удара, въпреки че беше в неговия обсег и би трябвало да спаси подобен изстрел.

В самия край на срещата пък Едерсон допусна още по-фрапантна грешка, за да затвърди победата на Юнайтед. В опитите си да подхване бърза атака за своя отбор, Едерсон хвърли топката с ръка към Бенжамен Менди твърде силно, а мокрият терен допринесе за това кълбото да отлети в противников футболист. Скот Мактоминей овладя топката, за да я изстреля по феноменален начин от далечно разстояние в опразнената мрежа.

Тук може да видите видеа от двата гола:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички