Жозе Моуриньо определи Тотнъм като клуба, с който няма силна връзка


Жозе Моуриньо определи Тотнъм като клуба, с който няма силна връзка
Снимка: Getty Images

1590 0

Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо бе категоричен, че единствения отбор, от ръководените в миналото, с който няма тясна връзка е бившия си му - Тотнъм.

Моуриньо беше назначен за мениджър на "шпорите" през ноември 2019 година след уволнението на Маурисио Почетино. Поемайки по средата на сезона, той изведе Тотнъм до шесто място в таблицата на Висшата лига и до седмо през следващия сезон.

"Тотнъм е единственият клуб, с който нямам тясна връзка. Вероятно защото стадионът беше празен по време на COVID и защото президентът Леви не ми позволи да играя финала [финал на Carabao Cup срещу Манчестър Сити] и да спечеля трофея", сподели Моу на пресконференция.

Тотнъм загуби финала на Карабао Къп с 1:0 срещу Манчестър Сити. Те остават единственият клуб, в който Моуриньо не е спечелил нито един трофей в кариерата си. Португалският мениджър имаше рекорд от 27 победи, 14 равенства и 17 загуби в 58 мача във Висшата лига за клуба.

След престоя си в "спърс" Моуриньо се присъедини към Рома. Той ги изведе до триумф в Лигата на конференциите в първия си сезон. "Вълците" също така стигнаха до финала на Лига Европа този сезон, където ще се изправят срещу Севиля на 31 май.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моуриньо се ядоса след второто отнемане на точки на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички