Жозе Моуриньо очаква още нови играчи на "Олд Трафорд"


Жозе Моуриньо очаква още нови играчи на "Олд Трафорд"
Снимка: Gulliver/GettyImages

2103 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви днес след победата с 2:0 над Манчестър Сити, че на "Олд Трафорд" се чакат нови входящи трансфери. След края на сезон 2016/2017 Специалния заяви, че очаква четирима нови в тима през лятото, като до момента "червените дяволи" са парафирали с двама футболисти - Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку.

От началото на лятото се спекулира, че 20-кратните шампиони на Англия имат интерес към Серж Орие от ПСЖ, Иван Перишич от Интер, Ерик Дайър от Тотнъм и Неманя Матич от Челси. За момента обаче нищо официално не се е случило. 

"Не знам, наистина. Не съм аз човекът, който контролира трансферите. Това е работа на Ед Уудбърн, на когото искам да благодаря, че направи така, че да работя с Лукаку и Линдельоф. Трябват ни още нови, задължително е. Виждам как останалите тимове се подготвят, купуват класни играчи. Шампионите се подсилиха с три изключително класни футболисти", отбеляза Моу.

"Манчестър Сити и Ливърпул също се подсилиха със страхотни играчи. Уест Хям, еха, те наистина имат намерение да спечелят Висшата лига. Тази година ни очаква много интересен сезон, но очаквам да сме малко по-дейни и ние на пазара", допълни още португалецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички