Моуриньо готов да остане 15 години в Юнайтед и да гони успехите на сър Алекс


Моуриньо готов да остане 15 години в Юнайтед и да гони успехите на сър Алекс
Снимка: Getty Images/Gulliver

1163 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си е поставил много високи цели в клуба, като една от тях е да се задържи на поста си 15 години. Португалецът донесе два трофея на "червените дяволи" през миналата кампания, а сега вече се цели и в постиженията на легендана сър Алекс Фъргюсън.

"Готов съм да бъда в Юнайтед още 15 години, защо не? Това обаче може да стане много трудно заради напрежението в нашата работа. Всеки поставя мениджърите под натиск и от нас се очакват само победи. Само един обаче може да спечели даден трофей и от сезон на сезона става все по-трудно", заяви Моуриньо пред ESPN.

"Стремя се да работя не само за резултатите, а и в области, за които хората смятат, че не са наша работа. Според мен моите задължения са много повече от това, което правя на терена и това, което тимът постига през уикендите. Тук в продължение на много години всичко зависеше от сър Алекс. Хората бяха свикнали на стабилност и аз се надявам, че ще мога отново да им я дам. Необходимо е обаче да си заслужа оставането и точно върху това работя", допълни още мениджърът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички