Специалния? По-скоро "Недоволния"


Специалния? По-скоро "Недоволния"
Снимка: Getty Images/Guliver

1703 0

Съвсем скоро Жозе Моуриньо може да загуби дългогодишния си прякор "Специалния", а почти със сигурност ще бъде заменен от "Недоволния". Причината - поредната порция негодувание от негова страна, този път за начина, по който се развива трансферния пазар за неговия тим.

"Винаги искаме още. Винаги има място за подобрение и определено не мога да кажа, че съм доволен от начина, по който се развива трансферният прозорец за нас", категоричен е Моуриньо.

До момента през лятото "червените дяволи" успяха да се подсилят с две нови попълнения - Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку, но португалският специалист иска поне още двама нови - ляво крило и дефанзивен полузащитник. Фаворити за тези постове са Иван Перишич и Неманя Матич.

"Какво мога да кажа - трудно е, не обвинявам никого. Това е реалността в днешно време. Пазарът пое в такава посока, че е някои играчи могат да бъдат взети много трудно. Дори бих казал, че е невъзможно.

"Пазарът затваря на 31-и август, така че има достатъчно време. Но очевидно моята цел е да имам играчите, които искам, възможно най-скоро. Искам да развия отбора си възможно най-рано, така че - колкото по-скоро, толкова по-добре", допълни Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички