Изумително: Уест Хям отхвърли грандиозна оферта от Арсенал за Райс, "топчиите" пращат нова


Изумително: Уест Хям отхвърли грандиозна оферта от Арсенал за Райс, "топчиите" пращат нова
Снимка: Getty Images

3070 0

В очакване на заветното "да" Арсенал получи сензационно "не" в опитите си да привлече най-голямата си трансферна цел това лято. Уест Хям продължава да упорства за голямата си звезда Деклан Райс.

"Чуковете" са отказали рекордната оферта от 80 млн. паунда за правата на полузащитника. Това става ясно от информация на трансферния специалист Фабрицио Романо.

Мотивите за изненадващия отговор не се разбират, но е ясно, че и на този етап халфът продължава да носи фланелката на Уест Хям.

Няма път назад!

Отказът обаче далеч не отказва "артилеристите", които се готвят с нова контраофанзива. От споделеното става ясно, че от "Емирейтс" изпращат нова и значително подобрена оферта за англичанина.

Предложената сума възлиза на изумителните 90 милиона паунда и е рекордна такава в историята на лондончани. В предложението съществуват и определени бонуси, които биха могли да изиграят ключова роля в преговорите.

Кандидати и опции не липсват

Ръководството на Манчестър Сити, което също е заинтригувано от евентуално привличане на Райс, следи изкъсо трансферната сага. От клуба са влезли в контакт с представители на играча миналата седмица.

Арсенал от своя страна вече се оглежда в резервни опции на поста. Като най-вероятна такава се явява талантливият полузащитник на Саутхямптън Ромео Лавиа, за когото обаче все още няма предложение.

Байерн Мюнхен, който също желаеше Райс, пък изглежда вече намери подходящата му алтернатива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички