Изумителната намеса на Джеймс Милнър, която спаси Ливърпул във Висшата лига (ВИДЕО)


Изумителната намеса на Джеймс Милнър, която спаси Ливърпул във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3436 0

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън може и да липсва на своя отбор в последните мачове, но със сигурност халфът има достоен заместник в лицето на Джеймс Милнър. Ливърпул постигна трудна победа над Борнемут, а тя едва ли щеше да е факт без една ключова намеса на Милнър.

Опитният англичанин трябваше да се появи в игра срещу Борнемут отляво на защитата на мърсисайдци, след като Анди Робъртсън изпита неразположение, а Юрген Клоп предпочете да го съхрани за важния двубой във вторник срещу Атлетико Мадрид в Шампионска лига.

34-годишният Милнър не само, че се представи на високо ниво в лявата зона на отбраната, но и дори съхрани победата на своя отбор със самоотвержена намеса, която предотврати сигурен гол в мрежата на Ливърпул.

След час игра на "Анфийлд" Райън Фрейзър получи превъзходно подаване, което принуди стражът Адриан да излезе напред, за да го блокира. Фрейзър успя да прехвърли резервния вратар на "червените", но току преди топката да се озове в мрежата, Милнър успя да изчисти от голлинията. Ето и видео от ситуацията: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички