"Изтривалка, хората ти се смеят"! Жената на Джейми Варди избухна срещу любимата на звезда на Манчестър Сити


"Изтривалка, хората ти се смеят"! Жената на Джейми Варди избухна срещу любимата на звезда на Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

1519 0

Половинката на легендата на Лестър Джейми Варди - Беки, отправи остра атака посока жената на звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър - Ани. Тя обвини красавицата в къса памет, призовавайки я да спре да прави фалшиви обвинения.

Бранителят на "гражданите" взриви социалните мрежи с пиянските си прояви в бар в Манчестър в неделя (5-и март). Видео показа как състезателят опипва момиче в заведението, след което сваля гащите си пред всички, намиращи се в близост до него. В деня на инцидента Беки публикува кратко съобщение в Инстаграм, гласящо "Подаръкът, който продължава да се подарява".

"The Sun" разкри историята зад въпросната публикация, спекулирайки, че тя е насочена именно към разигралите се в бара сцени. Виждайки това, Ани от своя страна е реагирала бурно пред близките си.

Беки обаче направи коментар на случващото се и реакцията на половинката на Уокър. Тя определи жена му като фалшива и заяви, че постът няма нищо общо с въпросната ситуация. Споделяйки снимка от въпросната статия в изданието в Инстаграм, Беки написа:

"Събуждам се тази сутрин, виждайки името си замесено в тази възхитителна история и още една възможност да ме атакувате. Странно обаче, не се ли оказва, че тя иска да използва моето име, докато хората всъщност ѝ се смеят, че е изтривалка? Изкуството да отклоняваш темата. Страхотна е в ролята на жертва нашата Ани. Мисля обаче, че трябва да се фокусира върху това какво се случва със собствения ѝ живот, вместо да опитва да ме атакува, въвличайки ме в собствената си драма.

Повярвайте ми, ако беше за нея, щях да я отбележа. Тя е обсебена... Наистина се изморих да бъда учтива с хора с къса памет. Мълчах,  докато нападаше в медиите, лъжейки за мен пред малката ѝ общност, сякаш бяха група хулигани на детска площадка. Просто ме оставете сама".

Съпругата на Уокър далеч не е първата, с която половинката на Варди има скандал. Неотдавна тя олекна с 1.5 милиона паунда след съд с жена на друга звезда от английския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички