"Използвахте ме...": Ядосаният шейх, който се провали за Манчестър Юнайтед, атакува Глейзърите


"Използвахте ме...": Ядосаният шейх, който се провали за Манчестър Юнайтед, атакува Глейзърите
Снимка: Getty Images

1423 0

Кандидатът за закупуване на Манчестър Юнайтед - Шейх Джасим бин Хамад Ал Тани, атакува остро семейство Глейзър с яростно писмо, след като не успя да се разбере с американските бизнесмени за закупуването на 100 процента от техните акции.

Шейх Джасим е бил бесен

Катарската кралска особа се провали в опита си да купи 100 процента от Юнайтед, като Глейзър избра миноритарна инвестиция и ще даде 25% от клуба на британския милиардер сър Джим Ратклиф.

Миналата събота Шейх Джасим се отказа от закупуването на клуба, тъй като неговата оферта от 5 милиарда паунда е била категорично отхвърлена от Глейзърите. Източници на "Express" информират, че катарският бизнесмен е изпратил съобщение до собствениците на Манчестър Юнайтед, в което е изразил недоволството си.

"Никога не искахте да се разделите с Манчестър Юнайтед и ме използвахте, за да увелича стойността на клуба, за да продадете само малък пакет акции за висока сума", английските медии разкриха част от съдържанието на съобщението.

Припомняме, че Шейх Джасим също обеща да инвестира повече от 1,4 милиарда паунда в клуба за реконструкция на стадиона и тренировъчната площадка, както и още крупни суми за привличането на нови футболисти.

В крайна сметка, Глейзърите решиха да си стиснат ръцете със сър Джим Ратклиф, който е влюбен в спорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички