Изненадващ ход: Ливърпул взима контузен играч от Бундеслигата?


Изненадващ ход: Ливърпул взима контузен играч от Бундеслигата?
Снимка: Getty Images

9999 0

Ливърпул може да предприеме доста изненадващ ход преди затварянето на летния трансферен прозорец. Мърсисайдци планират да изпратят оферта за контузения играч на Борусия Мьонхенгладбах Ману Коне.

Ново попълнение?

Това информира журналистът Кристиан Фалк. Според него, германският тим очаква предложние за своя футболист от английския колос. Очаква се то да бъде в размер на около милиона паунда.

Цената му е значително занижена спрямо предходната такава, сложена от клуба на играча. Причината е здравословното му състояние и фактът, че той ще отсъства от терените поне до края на месеца.

Тръгналите и пристигналите на "Анфийлд"

"Червените" останаха без услугите на опитни състезатели в средата на игрището като Джордан Хендерсън, Фабиньо, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Наби Кейта и Джеймс Милнър това лято.

Редиците на Юрген Клоп подсилиха Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай и Ватару Ендо. Специалистът обаче желае още опции. От него и ръководството на клуба зависи привличането на Коне, тъй като в Гладбах за отворени за евентуална сделка. Интерес към халфа има и от ПСЖ.

Същевременно наставникът на мърсисайдци намеркна за проблем в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички