Изненадата на Висшата лига привлече нападател на Милан


Изненадата на Висшата лига привлече нападател на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

2224 0

Английският Уулвърхемптън се подсили с нападателя на Милан Патрик Кутроне, а по информация на "BBC" трансферът е на стойност 16 млн. паунда. 21-годишният италианец подписа договор за 4 години и се превръща във второто попълнение на "Молиню" след пристигането на Хесус Вайехо от Реал Мадрид под наем до края на сезона.

"Патрик е страхотен млад играч и се присъединява към нашия отбор в един вълнуващ период. Той се вписва чудесно в нашата философия за изграждането на млади таланти, докато в същото време останат скромни и здраво стъпили на земята като личности", заяви спортният директор на "вълците" Кевин Телуел.

"Много съм доволен, че съм тук, защото клубът наистина ме искаше. Щастлив съм и ще дам всичко за отбора и феновете. За мен е фантастично, че ще мога да играя във Висшата лига. Дойдох тук, за да играя футбол и да се уча. Нямам търпение да изляза на терена и да играя", коментира самият футболист.

Патрик Кутроне е юноша на Милан, където общо прекарва 12 г. За мъжкия отбор той има 27 гола в 90 срещи. Вижте в този материал каква интересна препоръка направи Дженаро Гатузо на играча през 2018 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички