Паоло Малдини разкри дали Милан е разговарял с Лука Модрич


Паоло Малдини разкри дали Милан е разговарял с Лука Модрич
Снимка: Getty Images/Guliver

2447 0

Техническият директор на Милан и легенда на клуба - Паоло Малдини, коментира спекулациите около полузащитника на Реал Мадрид Лука Модрич и евентуалния му трансфер при "росонерите". По-рано през седмицата се появиха информации, че Милан се интересува от хърватския национал - нещо, което бе бързо опровергано от Малдини.

"Не сме преговаряли с Модрич, въпреки че винаги сме се придържали към принципите си да привличаме както млади, така и опитни футболисти. Модрич би бил перфектен за израстването на нашите млади футболисти, но ние никога не сме преговаряли за него", поясни Малдини.

"Трансферният пазар е дълъг и към този момент цените са високи, нуждаем се от играчи на определени позиции, но много играчи са твърде скъпи", добави още Малдини по отношение на трансферната политика на отбора през това лято. Припомняме, че през миналата година друг гранд от Милано - Интер, проявяваше сериозен интерес към Модрич и остана на крачка от трансфера на бъдещия носител на Златната топка.

Междувременно стана ясно, че капитанът на Реал Серхио Рамос е отнесъл солидна глоба заради... незаконна сеч (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички