Интер с оферта за играч на Челси


Интер с оферта за играч на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1881 0

Интер са отправили оферта за защитника на Челси Маркос Алонсо. „Нерадзурите“ ще се опитат да вземат левия бек под наем до края на сезона, след което да откупят футболиста. Испанецът, който ще празнува 29-тия си рожден ден утре ще струва на миланския гранд 6 милиона евро, като отборът ще трябва да плати още 15 милиона през лятото, за да го задържи в състава си.

Маркос Алонсо е любимец на Антонио Конте, като именно италианският мениджър го доведе в Челси от Фиорентина през лятото на 2016-та година. Тогава лондончани платиха за него 25 милиона евро, като сега отборът е склонен да го пусне в Интер за 4 милиона по-малко. Испанският бек бе основна част от Челси през последните 3 години и половина, като бе твърд титуляр при Антонио Конте, но лека-полека започна да губи титулярното си място в средата на миналата кампания.

През този сезон Алонсо има 14 мача във всички турнири за Челси, в които е направил 3 асистенции и е отбелязал 1 гол. Той не взе участие при вчерашната загуба на Челси срещу Саутхемптън, а ето какво каза Лампард след двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички