Бивш играч на Барселона готов да „зареже всичко“ и да се завърне в клуба


Бивш играч на Барселона готов да „зареже всичко“ и да се завърне в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

4178 0

Крилото на Челси Педро казва, че се подготовя да „зареже всичко“ и да се върне в Барселона, ако бившият му клуб го потърси, след като договорът му на „Стамфорд бридж“ изтече през следващото лято. 32-годишният полузащитник напусна „каталунците“ през 2015г. и се присъедини към Челси срещу сумата от 19 милиона паунда, но отново започват да валят спекулации, свързани с бъдещето му, след като остават само 6 месеца до края на договора с настоящия му клуб.

В интервю за „Марка“ Педро сподели, че е заинтригуван от възможността да се завърне в бившия си клуб. „Ако ми се обадят, напускам. Ще зарежа всичко. Имаше един момент преди началото на сезона, в който играхме срещу Барселона. След като говорих с Ернесто Валверде, разбрах, че има шанс да се завърна. Но вратата се затвори бързо. В момента не знам какво ще ми се случи. Единственото, с което съм наясно е, че договорът ми с Челси изтича в края на сезона“ каза Педро.

Мениджърът на лондончани Франк Лампард предпочита да залага на Уилиян на дясното крило, като по този начин световният шампион с Испания от 2010-та година е стартирал в едва 4 срещи във Висшата лига през този сезон. А ето кой друг тим е хвърлил око на Педро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички