Минчев скастри Бербатов: Кара тротинетката си като волна пеперудка (СНИМКА)


Минчев скастри Бербатов: Кара тротинетката си като волна пеперудка (СНИМКА)
Снимка: Facebook

3204 0

Родната светска личност - Евгени Минчев, избухна с гневен пост в социалните мрежи срещу легендата на родния футбол Димитър Бербатов.

Причината за това бе острата реакция на суперзвездата срещу абитуриент, който бе седнал на прозореца на автомобил, създавайки условия за тежко ПТП през изминалите дни.

Реакцията на Бербо обаче видимо не се е харесала на Лорда, който сподели впечатленията си за играча пред родната общественост.

Мнението на Минчев

"А на Бербатов кой, кой ще му каже...

Ние с гайдите, а той- с тротинетката.

/лично мнение/

Много голям герой и моралист изкарват социалните мрежи господин Бербатов. И може би, ако човек е безгрешен, няма лошо пръв да хвърли камъка, както се казва по библейскому. Но Бербатов, на вид спокойно момче, което често си пие кафето под моя балкон, може да бъде видян да пришпорва тротинетка, според мен, не на съвсем правилните за целта места. Често е намусен, което или говори че не е доволен от живота, или че си е такъв. Георги Димитров бе наречен в Лайпциг „тъмен балкански субект“. Че Бербатов викнал на някой абитуриент, не прави нито единия виновен, нито другия прав. Ако футболистът е днес на около 42, то пред очите му са минали десетки случаи на нелепости. Точно където си пие кафето, през десет минути минават колоездачи, току под краката му, тротинетки също- кешки могат да го ударят, наранят или пази Бог- майка с дете или количка. Не чух Бербатов да стане и да викне- „Абе, бро, ти защо караш колело на тротоара на Оборище“. А кучетата, одрискали баровската улица....? Ами доставчиците на храна с техните огромни чанти и колелета... Запазено е тихо мълчание и неутралитет...

И след няколко минути го виждам лично да кара тротинетката си, ей така, като волна пеперудка. Иначе, който е безгрешен, нека първи да хвърли камъка... Иисус го е казал, не аз", написа Минчев в социалните мрежи.

Припомнете си култовото видео на Димитър Бербатов от изминалите дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички