Играчите на Сити ще използват бара на Челтнъм за съблекалня


Играчите на Сити ще използват бара на Челтнъм за съблекалня
Снимка: Getty Images/Guliver

1127 0

Футболистите на Манчестър Сити ще използват за съблекалня бара на стадиона на Челтнъм, когато гостуват на непретенциозния си съперник в четвъртия кръг на ФА Къп в събота, но четвъртодивизионният тим цели да направи условията възможно най-удобни за момчетата на Пеп Гуардиола, сподели мениджърът им Майкъл Дъф.

Сити, чиято пазарна стойност е оценявана на над 950 млн. паунда от Transfermarkt, играят срещу Челтнъм на стадион „Джони-Рокс“, където гостуващите отбори използват бар „Виктори“ като съблекалня по време на коронавирусната криза. Запитан относно това какво ще си помисли съставът на „гражданите“ от съоръженията на Уадън Роуд, Дъф коментира пред журналисти: „Не знам, вероятно няма да им допадне предвид стадионите, на които играят всяка седмица. Те ще се преобличат в бар, но ще направим нещата възможно най-гостоприемни“.

"Не мисля, че има нещо специално за тях, но всички протоколи са налице. Мисля, че ще дойдат с малко повече персонал в сравнение с отборите от Втора лига. Надявам се да им дадем всичко, от което имат нужда, за да направим деня специален“.

Той добави, че е уверен, че Сити няма да се оплачат от състоянието на терена. Теренът не отговаря на такъв от Втора лига. Те ще могат да играят футбол на него и ние няма да тренираме на терена в следващите три дни в опит да го направим възможно най-лош за съперника, защото ангажиментите ни в първенството продължават и след това. Целта ни е да играем добър футбол. Няма да развалим терена за този конкретен мач“, завърши Дъф".

А без кой важен играч остана Манчестър Сити - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички