Играчите на Лийдс със съкрушителна постъпка към малко момче, от клуба опитват да се извинят (ВИДЕО)


Играчите на Лийдс със съкрушителна постъпка към малко момче, от клуба опитват да се извинят (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1103 0

Лийдс Юнайтед излезе с изявление, след като играчи на отбора бяха сериозно критикувани за игнориране на фенове в хотел. В подготовката за сблъсъка от Висшата лига в неделя между Лийдс и Борнемут се появиха кадри от фенове, показващи как отборът на Хави Грасия напуска хотела си два часа преди началото на двубоя.

Точно тогава група привърженици се събират около фоайето, включително малък привърженик на Лийдс, който държи книга за автографи. Но въпреки поздравите към няколко играчи, никой не обърна внимание, нито дори погледна детето. Поредица от събития, които разгневиха много фенове в социалните мрежи.

Опит за извинение от Лийдс

Именно това и провокира отговор от страна на лондонския клуб, който дори търси въпросните фенове. "Като първи отбор на Лийдс Юнайтед, ние искаме да се обърнем към феновете относно вчерашния мач и последвалите публикации в социалните медии".

"Това, което е също толкова тревожно за нас като отбор, е видеото онлайн, на което напускаме хотела. Думите не могат да изразят колко съжаляваме, че младежът във видеото, носещ екипа на Лийдс, не получава повече любов от отбора. Няма извинение пред феновете ни и ако родителите на фена, носещ екипа на Лийдс във видеото, могат да ни се представят, ще сме благодарни", гласи част от съобщението. Само преди дни и Тотнъм се извинява на феновете, но заради лошия резултат срещу Нюаксъл.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички