Играч на Юнайтед отлага договора си: Гарантирате ми, че съм титуляр и подписвам


Играч на Юнайтед отлага договора си: Гарантирате ми, че съм титуляр и подписвам
Снимка: Gulliver/GettyImages

1611 0

Фланговият играч на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг отказва да подпише нов договор с "червените дяволи" преди да бъде сигурен, че ще попада сред титулярите на Жозе Моуриньо, твърди американската телевизия "ESPN".

Договорът на английския национал изтича в края на годината, като от тима на "червените" вече му отправиха предложение за удължение на контракта с 12 месеца, като е включена и опция за още една година. Към момента обаче Йънг отказва да подпише договора.

Ако "червените дяволи" не успеят да се споразумеят с Йънг до края на годината, това ще означава, че от 1 януари той ще има възможността да преговаря с други клубове, които от своя страна да го привлекат със свободен трансфер.

През последните седмици Люк Шоу отне титулярното място на Йънг, което не се харесва на 33-годишния англичанин. Интерес към бившия играч на Астън Вила има от страна на други отбори от Висшата лига, както и от американското първенство (МЛС).

Междувременно стана ясно, че агентът на Алексис Санчес се е свързал директно с ръководството на Реал Мадрид, като подготвя трансфер на клиента си именно на "Сантиаго Бернабеу". Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички