Агентът на Алексис му готви трансфер в Реал Мадрид?


Агентът на Алексис му готви трансфер в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

3124 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е бил предложен на тима на Реал Мадрид от самия агент на чилиеца, твърди испанската телевизия "El Chiringuito". Фернандо Феличевич, който отговаря за Алексис, се е свързал лично с ръководството на "белите".

Чилиецът така и не успя да се наложи на "Олд Трафорд", след като напусна Арсенал в началото на годината. Периодът му в тима на "червените дяволи" според много анализатори изглежда предначертан, като мнозина посочват, че Санчес ще потърси трансфер в друг отбор още през зимата.

От своя страна "кралския" клуб търси достоен заместник на напусналия през лятото Кристиано Роналдо, който остави сериозна дупка в атаката на "белите". Санчес изглежда като отличен вариант пред селекционера Сантяго Солари, който вижда в чилиеца доказан играч с богат опит.

Алексис Санчес е бивш играч на Барселона, което оставя отворен въпроса, как ще бъде посрещнат подобен трансфер от страна на каталунците. Чилиецът се наслаждаваше на силни години на "Камп Ноу", но през по-голямата част бе в сянката на голямата звезда Лионел Меси.

Междувременно се появиха информации, че полузащитникът на Барселона Артуро Видал желае да смени клубната си принадлежност след по-малко от половин сезон. Къде иска да играе Видал, както и повече подробности около новината, може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички