Играч на Лестър пожела трансфер в Манчестър Юнайтед


Играч на Лестър пожела трансфер в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4322 0

Плеймейкърът на Лестър Джеймс Мадисън има желание да се присъедини към Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ искат да изградят наново състава си, а 23-годишният футболист е една от основните им трансферни цели.

Самият футболист е фен на Манчестър Юнайтед от дете и е щял да бъде в състава още преди доста години, ако е зависело от него. ‘Manchester Evening News’ съобщава, че Мадисън наскоро преподписа договора си с „лисиците“, което може да се окаже пречка по евентуален летен трансфер. Договорът на английския футболист на „Кинг Пауър Стейдиъм“ изтича през 2023-та година. Мадисън е един от основните играчи, около които „червените дяволи“ искат да реконструират отбора си в следващите години. От „Олд Трафорд“ искат да привлекат и халфа на Астън Вила Джак Грийлиш.

Ръководството на „червените дяволи“ е заделило бюджет за между трима и петима нови играчи в следващите два трансферни прозореца. През зимата Манчестър Юнайтед успяха да вземат халфа на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш. А ето кой друг футболист попада в трансферните планове на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички