И ПСЖ влезе в битката за Роналдо


И ПСЖ влезе в битката за Роналдо
Снимка: Getty Images

1898 0

Легендата на световния футбол Кристиано Роналдо може да продължи кариерата си и във Франция, разкрива журналистът Педро Алмейда в социалните мрежи. Според него вече официален интерес има и от Пари Сен Жермен.

Смята се, че новият съветник по сделки на столичния клуб Луис Кампос вече е влязъл в преговори с агента на португалеца Жорже Мендеш, но още не е известно дали има развитие.

Роналдо не започна летния подготвителен лагер на "червените дяволи", а вече стана ясно, че той няма да пътува и за тайландското турне на клуба. Там неговите съотборници още във вторник ще примерят сили с вечния съперник на клуба - Лъвърпул.

Нападателят се присъедини към Юнайтед през миналия сезон и договорът му е до следващото лято, но той не е доволен от случващото се в клуба. Една от причините за решението му е фактът, че тимът не се класира за Шампионска лига, а ще се подвизава в Лига Европа. Роналдо записа 38 мача във всички турнири през миналия сезон, като отбеляза 24 гола и асистира три пъти.

Вижте за кой клуб се смята, че е отправил първа оферта за правата на легендата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички