Холанд: Шампионска лига ми е любимият турнир, искам да го спечеля


Холанд: Шампионска лига ми е любимият турнир, искам да го спечеля
Снимка: Getty Images

1707 0

Новата звезда на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри целите си за настоящата кампания, която във водещите първенства предстои да набере скорост. 22-годишният норвежец изрази желание за нови успехи в професионалната си кариера.

"Манчестър Сити трябва да бъде по-добър в Шампионската лига, Купите и постоянно да поддържа форма във Висшата лига. Не е лесно, защото в Англия има много добри отбори. Става въпрос за надграждане на това, което Манчестър Сити е постигнал през годините. Искам да оставя своя следа и се надявам да се справя", заяви нападателят пред BBC.

Стрелецът не скри желанието си да спечели Шампионската лига: "Мечтата ми е да спечеля Шампионската лига. Това е любимият ми турнир. Обичам неговия химн и всичко около него. Това е добро, но трудно състезание".

Днес настоящият шампион на Острова ще започне сезона с гостуване на Уест Хям. Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 18:30 часа българско време, а тук може да гледате НА ЖИВО срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички