Хесълбенк: Челси се нуждае от нови защитници


Хесълбенк: Челси се нуждае от нови защитници
Снимка: Getty Images/Guliver

1163 0

Бившият голмайстор на Челси Джими Флойд Хесълбенк смята, че Франк Лампард се нуждае от три нови попълнения, за да се бори за титлата във Висшата лига. „Сините“ вече успяха да си осигурят подписите на Хаким Зиеш и Тимо Вернер през това лято.

Лондончани са в търсене на нов вратар, като също така се целят в привличането на звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц. Според Хесълбенк обаче нито един от двамата не е приоритет за Челси. Бившият холандски голмайстор смята, че тимът трябва да вземе нови централен защитник, ляв бек и дефанзивен полузащитник. „Смятам, че Лампард трябва да подсили защитата. Ако ще играеш с Жоржиньо в центъра на терена, трябва да направиш нещо във връзка с отбраната. Той не може да се защитава като Н‘голо Канте, но е много добър с топка в крака. Когато Канте не играе, отборът губи много в центъра на терена. Лампард трябва да помисли за подобрение там. Говори се също и за левия бек, но мисля, че отборът се нуждае и от нов централен бранител“, заяви Джими Флойд Хесълбенк пред ‘Premier League Productions’.

Отборът на Челси е допуснал 49 гола във Висшата лига през този сезон – повече от всеки друг тим в горната част от класирането. А ето какво условие постави Кай Хаверц на лондончани, за да стане част от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички