Хендерсън с разкритие: Не чувствах, че съм желан в Ливърпул


Хендерсън с разкритие: Не чувствах, че съм желан в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2028 0

Бившият полузащитник на Ливърпул Джордан Хендерсън заяви, че не се е чувствал желан в клуба от Мърсисайд, преди да премине в саудисткия Ал-Етифак за 12 милиона паунда по време на летния трансферен прозорец.

Разкритие от Хендерсън

Хендерсън заяви пред "The Athletic", че е поддържал във форма през лятната почивка и е бил готов да се бори за мястото си в клуба. Въпреки това, след като беше информиран от Юрген Клоп, че ролята му в халфовата линия на "червените" няма да е същата, бившият капитан се е почувствал нежелан в клуба.

"Ако някой от клуба ми беше казал "Искаме да останеш", тогава нямаше да водим този разговор. Трябваше да помисля какво следва за мен в кариерата ми. Това не означава, че са ме изгонили принудително или са казали, че искат да напусна, но в нито един момент не се чувствах желан в Ливърпул", сподели британецът за реномираната медия.

Джордан Хендерсън се присъедини към Ливърпул през 2011-а година и направи 492 мача за клуба, като отбеляза 33 пъти и добави 61 асистенции на своята сметка. Той изведе отбора до успехи във Висшата лига и Шампионска лига през последните сезони, но напоследък имаше забележим спад в представянето му, което според мнозина е накарало клуба да го продаде.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дарвин Нунес направи разкритие за добрата си форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички