Хендерсън хвърли смразяващ поглед към Магуайър на тренировка на Англия (ВИДЕО)


Хендерсън хвърли смразяващ поглед към Магуайър на тренировка на Англия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1173 0

Все по-голяма популярност в социалните мрежи набира видео от тренировъчния процес на Англия. На него капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън хвърли смразяващ поглед към капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър.

Това се случи по време на популярно упражнение, в което играчите се нареждат в кръг и си подават топката бързо с едно докосване, а други (или друг - в зависимост от колко голям е кръгът) се опитват да откраднат топката.

В този случай топката е насочена към Магуайър, а той не отиграва с едно докосване, а задържа. Култова е реакцията на Хендерсън, който е точно до играча на Юнайтед. Халфът на Ливърпул хвърля безценен поглед към сънародника си.

Все пак напрежение не е имало - това споделя Тайрън Мингс в интервю за Talksport. "Правим около 45 подавания. Единствената причина, която мога да предположа за това, което направи Хари, е, че е искал да даде почивка на хората в кръга - "това е достатъчно, да започнем наново".

"Хората често не знаят какво се случва и не могат да схванат целия контекст на видеото. За социалните мрежи в днешни дни истината е далеч по-малко вълнуваща от това да си измислят нещо" - коментира Мингс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички