Хари Уилсън ще играе под наем в Кардиф


Хари Уилсън ще играе под наем в Кардиф
Снимка: Getty Images/Guliver

1096 0

Полузащитникът на Ливърпул Хари Уилсън ще играе под наем в тима на Кардиф до края на сезона. Уелският национал предизвика интерес от редица клубове от Чемпиъншип, включително и от Суонзи, като сделката трябва да бъде осъществена до края на днешния ден.

Кардиф е постигнал договорка с мърсисайдци, като уелският клуб ще плати сериозна сума на шампиона на Англия, за да вземе 23-годишния футболист до края на сезона. Сделката все още не е завършена, като останалите клубове продължават да се надяват да променят решението на Уилсън в последния момент. В Ливърпул обаче очакват играча да бъде отдаден под наем до края на деня. Според ‘Goal’ мърсисайдци са отказали оферта от Суонзи по-рано през седмицата, след като „лебедите“ не са успели да задоволят финансовите изисквания на Ливърпул.

Интересът към Уилсън бе сериозен, като Норич, Блекбърн, Нотингам Форест и Дарби Каунти са пожелали да го вземат. Изглежда обаче, че Кардиф е спечелил надпреварата и уелският национал ще може да дебютира за новия си отбор срещу Престън в неделя. Ливърпул искаха да продадат за постоянно халфа през този трансферен прозорец, но така и не успяха да намерят купувач, който да извади исканите 20 милиона паунда. А ето кой играч от Висшата лига е желан от Юрген Клоп в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички