Хари Реднап защити Александър-Арнолд: Определено бих взел Трент в състава на Англия за Мондиала


Хари Реднап защити Александър-Арнолд: Определено бих взел Трент в състава на Англия за Мондиала
Снимка: GettyImages

1102 0

Бившият наставник Портсмут, Тотнъм и Куинс Парк Рейнджърс - Хари Реднап, защити звездата на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, и заяви, че би го взел в състава на "трите лъва" за предстоящия Мондиал 2022.

Британският специалист е повече от убеден в качествата на Александър-Арнолди смята, че той е ключов футболист за селекцията на Гарет Саутгейт.

"Определено бих взел Трент в състава на Англия. Той е фантастичен футболист. Той може да създава шансове. Със сигурност някой трябва да работи с него за подобряването на малки детайли от играта му. По-голямата част от играта му е невероятна напред като подаванията и центриранията му. Понякога обаче се прехласва в предни позиции и забравя за отговорностите си наза", сподели Реднап за "HITC".

Александър-Арнолд бе повикан в отбора на Англия от Гарет Саутгейт за мачовете от Лигата на нациите. Въпреки отличните си умяния обаче той остана неизползвана резерва срещу Италия и беше оставен извън състава срещу Германия.

Много от феновете на "трите лъва" останаха без коментар и като цяло шокирани от това решение на Гарет Саутгейт да не използва звездата на Ливърпул. Сега пък се появиха много въпросителни дали въобще английският специалист ще повика защитника за Катар. Привържениците на играта с интерес ще следят тази ситуация.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой футболист избра Рио Фърдинанд измежду Рийс Джеймс и Трент Александър-Арнолд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички