Рио Фърдинанд се произнесе: В момента Рийс Джеймс е по-добър от Трент Александър-Арнолд


Рио Фърдинанд се произнесе: В момента Рийс Джеймс е по-добър от Трент Александър-Арнолд
Снимка: Getty Images

2031 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и на английския футбол като цяло - Рио Фърдинанд, направи доста интересен коментар по една от най-вълнуващите футболни теми на Острова в последно време.

Бившият бранител е на мнението, че в момента Рийс Джеймс от Челси се представя на много по-високо ниво от своя колега Трент Александър-Арнолд от Ливърпул.

"Доста е трудно да се прецени... Но в момента Рийс Джеймс е по-добър от Трент Александър-Арнолд", категорично заяви Фърдинанд.

"Джеймс е много по-здрав физически и много крила не искат да се изправят срещу него. Той с лекота може да спечели индивидуалните дуели. В същото време се включва доста добре в предни позиции и бележи много голове. Като цяло мисля обаче, че Трент е по-добрият плеймейкър", сподели още британецът.

Напоследък дебатът за това кой е по-добър се засили. Феновете на двата тима не спират със споровете кой от двамата футболисти е по-добър. Истината обаче е, че не трябва да се влиза в спорове, а просто да се наслаждаваме, че имаме възможността да гледаме тези двама класни десни бекове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Мохамед Салах изненада младоженци в Египет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички