Англия разпиля Албания за едно полувреме, Хари Кейн с хеттрик


Англия разпиля Албания за едно полувреме, Хари Кейн с хеттрик
Снимка: Getty Images

2538 0

Отборът на Англия разпиля Албания за едно полувреме и ги победи с 5:0 като домакин в предпоследен мач от квалификациите за Световното първенство по футбол през 2022 година. "Трите лъва" реализираха и петте гола през първата част, като Хари Кейн се отчете с хеттрик.

Още в деветата минута Англия излезе напред в резултата чрез Хари Магуайър, който се възползва от подаване на Рийс Джеймс. Девет минути по-късно Джордан Хендерсън намери Хари Кейн, който удвои преднината на "трите лъва".

В 28-ата минута двамата си размениха ролите, като Кейн асистира, а Хендерсън се разписа. Пет минути по-късно отново Хари Кейн вкара, като този път асистенцията дойде от Рахим Стърлинг. В продължението на първото полувреме Кейн оформи хеттрика си, асистенция на Фил Фодън.

През втората част Англия значително свали оборотите, а селекционерът Гарет Саутгейт използва комфортната преднина за няколко рокади в състава си. До края на мача не паднаха повече попадения, а победата осигури на Англия първото място в групата и директно класиране за Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички