Хари Кейн изведе Тотнъм на 2 точки от Лестър


Хари Кейн изведе Тотнъм на 2 точки от Лестър

989 0

Тотнъм победи Астън Вила с 2:0 в мач от 30-ия кръг на английската Висша лига. И двете попадения за "шпорите" реализира звездата им Хари Кейн.

В двубоя късметът изневери и на двата тима, като в края на срещата бирмингамци удариха три греди. През първото полувреме Тотнъм два пъти нацели греда.

Хари Кейн започна изявите си в този мач с греда в 4-ата минута. Нападателят пропусна и 20 минути по-късно, а малко след това Брад Гузман спаси нов негов удар. В 30-ата минута гредата отново спаси Астън Вила, след удар на Ламела.

В последната минута преди почивката Хари Кейн все пак успя да открие резултата, след като получи подаване от Деле Али и реализира за 1:0.

Двамата повториха действието и след почивката, за да поведат "шпорите" с 2:0.

Аутсайдерите от Бирмингам можеха да върнат един гол в 84-ата минута, след изстрел на Аю, който обаче срещна десния стълб. Последваха греди на Гестет при добавката и на Лескът след центриране от корнер.

В класирането Тотнъм събра 58 точки и е само на 2 от лидера Лестър. "Лисиците" обаче са с мач по-малко. Астън Вила пък е последен в класирането с едва 16 пункта в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички