Украински национал е топ приоритет за Тотнъм


Украински национал е топ приоритет за Тотнъм

1968 0

Ръководството на Тотнъм ще направи втори опит да привлече украинския национал Йехвен Коноплянка от състава на Севиля, съобщават британските таблоиди.

Мениджърът на "шпорите" е фен на качествата на крилото, като още през миналото лято искаше да го привлече на "Уайт Харт Лейн". Тогава обаче бившият играч на Днипро беше свободен агент и предпочете Севиля заради шанса да играе в Шампионска лига.

Той обаче не съумя да се наложи в състава на Унай Емери и е използван основно като резерва в мачовете на тима както в Испания, така и в европейските клубни турнири.

Почетино ще се опита да вземе Коноплянка, за да увеличи дълбочината на състава си по крилата. Тотнъм в момента се бори за титлата в английската Висша лига, като по всяка вероятност "шпорите" ще финишират в топ 4 и ще се завърнат в Шампионска лига през следващия сезон.

Коноплянка е оценяван на 18 милиона паунда, като "шпорите" се надяват да намалят тази сума. Освен това ръководството на тима ще се опита да се споразумее с това на Севиля преди старта на Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички