Халф на Ливърпул имал забрана от баща си да носи червено като дете


Халф на Ливърпул имал забрана от баща си да носи червено като дете
Снимка: Getty Images

2941 0

Халфът на Ливърпул Джеймс Милнър нямал право да носи червен цвят като дете поради едно от правилата на баща му, който и върл запалянко на Лийдс Юнайтед. Милнър е роден в Лийдс и се присъединява към клубната академия, а след това записва над 50 участия за първия отбор.

Милнър дебютира за Лийдс на едва 16-годишна възраст през 2002 година. Поради ожесточеното съперничество на клуба с Манчестър Юнайтед, бащата на Милнър забранил на сина си да носи червения цвят като дете. Когато Милнър се присъедини към Ливърпул през 2015 г., англичанинът се почувства „странно“ най-накрая да може да носи червено. Баща му пък се пошегува, че за първи път го вижда да носи този цвят.

Говорейки пред The ​​Times през 2018 г., Милнър каза: „Израствайки като фен на Лийдс, никога не ми беше позволено да нося червена тениска, старецът ми никога не го позволи. Сериозно. „Не можем да носим червено. Ние сме Лийдс.“

„Беше странно, когато подписах с Ливърпул. Баща ми се пошегува с това, като каза: "Това е първият път,в който те виждам в червено." Все още следя Лийдс и им желая всичко най-добро", казва Милнър, който взе участие при разгрома на Ливърпул над Манчестър Юнайтед с 0:5 на "Олд Трафорд".

А как феновете на Ливърпул се подиграха с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", вижте в този материал (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички