Гюндоган: Гостуването на "Анфийлд" е най-трудния ни мач за сезона


Гюндоган: Гостуването на "Анфийлд" е най-трудния ни мач за сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1010 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган смята, че мачовете срещу Ливърпул на "Анфийлд" са най-трудните гостувания на "небесно-сините". Двата отбора ще се изправят утре един срещу друг в директен сблъсък за първото място във Висшата лига.

"Предстои ни много тежък мач, може би най-тежкото ни гостуване през този сезон във Висшата лига. Но като футболист е изключително да играеш в подобни мачове, защото когато играеш срещу Ливърпул, или атмосферата на стадиона изглежда по подобен начин, винаги е нещо много ценно", споделя Гюндоган.

"Така че няма нищо по-хубаво от това да играеш в такива мачове. Въпреки че си изключително нервен преди самото начало на двубоя, с първия си успешен пас, с първия си успешен дрибъл започваш да получаваш все повече увереност. Увереността в такива мачове ти помага да постигнеш своята цел", смята полузащитникът.

Самият Гюндоган все още е под въпрос за мача с мърсисайдци, тъй като се възстановяваше от лека травма. Той пропусна част от тренировките на "гражданите", а Пеп Гуардиола заяви, че ще вземе решение дали халфът да пътува с тях в последния момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички