Гуардиола за млада звезда на Сити: Няма никакво желание да остане в отбора


Гуардиола за млада звезда на Сити: Няма никакво желание да остане в отбора
Снимка: Getty Images/Gulliver

1867 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че защитникът на отбора Ерик Гарсия вече е уведомил ръководството, че няма желание да остане при "гражданите". Това означава, че бранителят съвсем скоро ще се сбогува с клуба. Гуардиола направи подобно изявление и преди напускането на Лерой Сане в посока Байерн (Мюнхен).

"Ерик ни каза, че не иска да подновява своя договор с клуба. Настоящият му контракт е за още една година. Искахме той да продължи, но няма как да го накараме. Наясно сме с неговото желание да продължи кариерата си в друг отбор“, коментира Гуардиола. През настоящия сезон младокът записа 13 мача във Висшата лига с "гражданите", но няма гол или асистенция.

Известно е, че юношеският му отбор Барселона има интерес към играча, като и той има желание да се върне на "Камп Ноу". 19-годишният сега Гарсия получи шанс да дебютира в мъжкия футбол от настоящия си мениджър в Манчестър - Хосеп Гуардиола. Това се случи през декември 2018 година в мача от Карабао Къп срещу Лестър. Междувременно, стана ясно, че Барселона е готова да се раздели с цели 12 футболисти (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички