Манчестър Сити е много близо до второ ново попълнение


Манчестър Сити е много близо до второ ново попълнение
Снимка: Getty Images/Guliver

1060 0

Централният защитник на Борнемут Нейтън Аке е съвсем близо до трансфер в Манчестър Сити, след като днес пристигна в тренировъчната база на "гражданите", за да премине медицински тестове. Още преди няколко дни двата клуба се разбраха за трансферната сума, която ще бъде 41 милиона паунда, а сега остава да се уточнят последните детайли около сделката, преди тя да бъде финализирана.

25-годишният футболист се е завърнал преждевременно по почивката си вчера, за да може днес да отпътува за Манчестър, като се очаква личните детайли по контракта да не бъдат проблем между двете страни. По този начин тимът на Пеп Гуардиола съвсем скоро ще реализира втори входящ трансфер, след като вчера вечерта бе потвърдено идването на крилото на Валенсия Феран Торес.

Борнемут разби трансферния си рекорд през 2017 година, когато даде 20 милиона паунда на Челси за Аке, но сега холандският бранител ще се превърна и в най-сериозния изходящ трансфер на "черешките", които изпаднаха от Висшата лига през изминалия сезон. "Гражданите" вече обявиха първото си ново попълнение - Феран Торес от Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички