Гуардиола взима в Ман Сити головата машина на Дортмунд


Гуардиола взима в Ман Сити головата машина на Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

3051 0

След като вече направи едно изключително качествено попълнение в Манчестър Сити в лицето на Илкай Гюндоган, новият мениджър на „гражданите“ Хосеп Гуардиола планира да доведе в тима още една суперзвезда от Борусия (Дортмунд).

Според „Скай Спортс“, става въпрос за голмайстора на „жълто-черните“ Пиер-Емерик Обамеянг, който бе определен за най-добрия играч в германската Бундеслига през миналия сезон.

ГУАРДИОЛА ДОВЕДЕ ПЪРВАТА НОВА ЗВЕЗДА В МАНЧЕСТЪР СИТИ

Обамеянг наниза внушителните 25 гола в 29 мача и повече от него в първенството реализира единствено вече бившият възпитаник на Гуардиола в Байерн Роберт Левандовски (30), който сега с националния отбор на Полша се готви за Европейското първенство по футбол 2016.

Манчестър Сити е в напреднали разговори с агента на Обамеянг и е близо до сключване на сделката, ако може да се има доверие на източниците на „Скай Спортс“.

Телевизията твърди още, че в списъка на Гуардиола попадат и двама защитници, които гласи направо за титуляри – Джон Стоунс от Евертън и френският бранител на Атлетик (Билбао) Емерик Лапорт.

Всичко най-интересно за Европейското първенство по футбол разбирайте в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички