Гуардиола внесе яснота: Ще се върне ли Ерлинг Холанд за мача с Кристъл Палас?


Гуардиола внесе яснота: Ще се върне ли Ерлинг Холанд за мача с Кристъл Палас?
Снимка: Getty Images

1734 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, потвърди лошите прогнози около един от ключовите си футболисти. Очаква се Ерлинг Холанд да отсъства за предстоящия мач с Кристъл Палас.

"Гражданите" приемат у дома "орлите" в двубой от 17-ия кръг на Висшата лига. Той ще се състои в събота (16-и декември) от 17:00 часа (българско време). В него по всичко личи участие няма да вземе голмайсторът на домакините.

Какво се случи?

Норвежкият таран пропусна последните 2 срещи на "небесносините", след като получи сериозна травма по време на загубата от Астън Вила с 0:1 на 6-и ноември. Той все още не се е възстановил напълно, заяви на специална пресконференция наставникът му.

Какво каза Гуардиола?

"Пристигна днес. Докторите и ние ще видим какво се случва. Лекуваше се. Надявам се, че ще може да отпътува за Саудитска Арабия след утрешния мач. Ще видим дали ще играе. Не смятам, че ще успее, но може да ме изненада", сподели специалистът пред медиите и продължи.

"Не, няма счупено, само уплах. Понякога играчите се възстановяват бързо, друг път по-дълго. Ден след ден, седмица след седмица, ще видим как се чувства. В момента, когато болката изчезне, ще играе", добави още Пеп Гуардиола.

След двубоя с Кристъл Палас "гражданите" ще се насочат към Близкия Изток, където ще спорят за трофея от Световното клубно първенство.

Същевременно Холанд спори с Меси и Мбапе за престижно отличие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички