Гуардиола: Вече не е реалистично да гоним Ливърпул за титлата


Гуардиола: Вече не е реалистично да гоним Ливърпул за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

2971 0

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че вече не е реалистично да се мисли за титлата в Англия, след като „гражданите“ загубиха в дербито на Манчестър с 1:2 от Манчестър Юнайтед. Поражението бе четвърто от началото на сезона за Сити и ги остави на 14 точки зад Ливърпул в битката за титлата.

След двубоя испанският наставник коментира срещата и ситуацията в лигата, като общо взето заяви, че е загубил надежда за титлата в Англия. „Не е време да мислим за това, с колко точки изоставаме от Ливърпул. Трябва да мислим какво да направим в следващия мач. Не е реалистично да мислим за настигане на лидера. Доста е трудно, тъй като нашите опоненти имат 15 победи от 16 срещи. Те са в чудесна серия, а ние доста често губим точки. Не трябва да губим надежда, трябва да продължим, тъй като има още за какво да се играе“ каза Гуардиола след срещата.

Манчестър Сити остават на 3-тото място в Премиър лийг с 32 точки. Следващата седмица отборът гостува на закъсалия Арсенал на „Емиратс“. А вижте какъв скандал беляза вчерашното дерби на Манчестър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички