Гуардиола: Трудно ни е да се концентрираме в двубоите от Висшата лига


Гуардиола: Трудно ни е да се концентрираме в двубоите от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

885 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че за отбора муе  трудно да се концентрира в двубоите от Висшата лига, но има съвсем различна настройка за ФА Къп и Шампионска лига. "Гражданите" победиха с 2:0 Нюкасъл и се класираха за полуфиналите на ФА Къп, където ще се изправят срещу Арсенал. 

"Загубата от Челси в Лондон показа, че ни е трудно да се концентрираме в мачовете във Висшата лига. Борим се за класиране за Шампионска лига, но скоро трябва да го постигнем, трябват ни две победи. В Шампионска лига и във ФА Къп е по-различно. Класирахме се за двубоите на "Уембли" отново. Ние сме носители на трофея и искаме отново да го спечелим. Вече сме на 1/2-финал и това е чудесно. След това трябва да се подготвим и за реванша с Реал Мадрид", заяви Гуардиола.

А относно проблемите в състава: "Джон Стоунс все още е контузен, когато се възстанови, ще поднови тренировки. Знаехме, че ще бъде така след подновяването. Серхио Агуеро може да не играе до края на сезона. Фил Фоудън бе изритан лошо в първите минути на мача с Бърнли . Жоао Кансело има мускулен проблем. Сега Фернандиньо е аут (след червения му картон срещу Челси)", сподели испанецът. По-рано Гуардиола обеща отборът му да направи шпалир на шампиона Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички