Гуардиола с намек, че Де Бройне вече не е решението на всички проблеми в Сити


Гуардиола с намек, че Де Бройне вече не е решението на всички проблеми в Сити
Снимка: Getty Images

4117 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, намекна, че Кевин Де Бройне вече не е решението на всички проблеми за "гражданите", както бе в близкото минало. Испанският специалист не използва халфа при победата срещу Тотнъм, като Сити изоставаше с два гола и това повдигна някои въпроси около Де Бройне.

"За седем години се опознахме доста добре. Знам кога Кевин е готов и кога не. Това е добре. Играем много мачове. Понякога имаме нужда от различен тип играч на тази позиция. Отборът е силно конкурентен и понякога се нуждаем от играчи със специфични умения, така че дори Кевин понякога трябва да се бори за място“, каза Гуардиола, цитиран от "Goal".

Де Бройне беше заменен след 77 минути игра победата на Сити с 3:0 над Уулвс в последния кръг от Висшата лига. От началото на годината обаче два пъти бе оставян на резервната скамейка, нещо нетипично за белгиеца. Манчестър Сити е втори в класирането на английския шампионат с 45 точки след 20 мача. Лидер е Арсенал с 50 пункта в 19 срещи. А кой играч е сред последните трансфери на Сити - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички