Гуардиола посочи с какво Сити може да победи Юнайтед в дербито


Гуардиола посочи с какво Сити може да победи Юнайтед в дербито
Снимка: Guliver/GettyImages

1689 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола очаква Манчестър Юнайтед да играе по същия начин като последния път в първия сблъсък между градските съперници от полуфиналите за Купата на Лигата утре.

„Червените дяволи" победиха „гражданите" на стадион „Етихад" с 2:1 преди месец, след като играха безупречно на контраатака и на няколко пъти „разкъсаха" нестабилната защита на шампионите. "Мисля, че ще играят по доста сходен начин. Те притежават едни от най-бързите играчи в света и когато играят така, както срещу нас последния път, са един от най-добрите отбори.

Ние трябва да намалим грешките при изграждането на атаките, да сме готови за това. Няма да изградя плана си за мача, мислейки „не ги оставяй да тичат". Трябва да отбележим гол, да играем нашата си игра и да опитаме да си тръгнем с добър резултат", заяви 48-годишният испанец. А към кой играч от Серия А се насочиха "гражданите" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички