Само един от Сити разменил фланелка с играч на Порт Вейл, останалите го игнорирали


Само един от Сити разменил фланелка с играч на Порт Вейл, останалите го игнорирали
Снимка: Guliver/GettyImages

1472 0

Нападателят на Порт Вейл Том Поуп сподели впечатленията си от футболистите на Манчестър Сити, с които вчера играха мач от турнира ФА Къп. Шампионът на Англия победи с 4:1, като единствения гол за Порт Вейл реализира именно Поуп. Тимът му играе в Лига 2, четвъртото ниво на английския футбол. 

Нападателят призна, че е успял да размени фланелката си с един от футболистите на "гражданите", но останалите играчи на гранда са го игнорирали.

"Успях да си разменя фланелката със Зинченко, останалите играчи на Сити ме игнорираха. Никога не съм се надявал, че ще успея да вкарам, щях да се радвам да направя само няколко докосвания", призна Поуп в интервю за "ВВС". А кой друг голям отбор се отнесе по подобен начин с по-скромния си съперник вижте в този материал. 

За това игнориране обаче си има обяснение. През юни 2019 година играчът на Порт Вейл обиди защитника на Сити Джон Стоунс. Докато гледаше мача между Англия и Холандия, Поуп заяви, че ако играеше всяка седмица срещу Стоунс, щеше да вкара 40 гола за един сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички