Феновете на Юнайтед скочиха на клуба преди дербито на Манчестър


Феновете на Юнайтед скочиха на клуба преди дербито на Манчестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1846 0

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити успяха да създадат напрежение преди двубоя на двата тима на 1/2-финалите за Купата на Лигата. Феновете на "червените дяволи" сериозно се ядосаха на заради малкия брой отпуснати билети.

"Много сме разочаровани от това решение, което е постигнато тайно между двата клуба. Те показват неуважение на интересите на гостуващите фенове. Фактът, че бе обявено на Коледа, без консултация с нас е още по-изненадващо. Искаме да видим доказателствата, довели до това намаляване с 60%“, се казва в изявление на феновете на Манчестър Юнайтед.

Полицията е дала съвет на двата клуба да намалят броя на билетите за гостуващите фенове от съображения за сигурност, а шефовете явно са ги послушали и на двата гранда са решили гостуващите агитки да получат по 3000 билета. Иначе по правилник всеки гостуващ тим в турнира би трябвало да разполага с до 10% от билетите за мача. Това означава, че на „гражданите“ се полагат 7000 от билетите за мача на „Олд Трафорд“ на 7 януари, а за „червените дяволи“ билетите на „Етихад“ на 29 януари би трябвало да са 5500. 

Междувременно една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед за зимата "отпраши" към Катар (повече по темата четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички