Гуардиола изуми: Не знам футболните правила


Гуардиола изуми: Не знам футболните правила
Снимка: Getty Images

2298 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, изрази мнение, че съдиите във Висшата лига са непоследователни в решенията си. Повод за това стана дузпата за "гражданите" в мача срещу Евертън. Шампионът на Англия се наложи с 3:1.

"Всеки ден напомням на играчите на какво са способни. Има стандарти, на които трябва да отговарят. Това налага допълнителна отговорност върху нас, така че стандартите да не се занижават.

Мисля, че първото полувреме беше наистина добро. През второто полувреме трябваше да атакуваме по-бързо, използвайки крилата, и се справихме добре. Играчите за пореден път показаха колко са специални", коментира испанецът пред "Amazon Prime".

"Знаем, че след само една победа в шест мача хората задаваха въпроси и това е нормално, защото резултатите са важни. Но ние сме близо (до върха на таблицата), както Арсенал, Тотнъм, Ливърпул, Астън Вила. Искаме да сме на върха.

Не видях повторението на дузпата (за игра с ръка на Онана, бел.ред.), съжалявам. Ще Ви кажа по-късно. Не знам правилата. В единия случай е дузпа, в другия не е. В Европа правилата са съвсем други. Може би някой ден ситуацията ще се изясни", каза още той.

Гуардиола коментира и контузията на Джон Стоунс срещу "карамелите". "Не изглежда добре, но ще видим. Проблемът е в глезена", бяха думите му. А ето какъв жест направи Гуардиола към Шави и треньора на Лас Палмас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички