Гуардиола е убеден, че няма да изхвърлят Сити от Шампионска лига


Гуардиола е убеден, че няма да изхвърлят Сити от Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1306 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е убеден, че тимът му няма да бъде изхвърлен от Шампионска лига заради нарушения на правилата за финансов феърплей.

Наскоро президентът на УЕФА Александър Чеферин потвърди, че случаят от 2014-та година срещу "гражданите" отново се разследва от независима комисия поради нови данни, като скоро ще има резултати и е възможно шампионите на Англия да не бъдат допуснати до участие в най-престижния европейски клубен турнир през следващия сезон.

Гуардиола обаче разкри, че не се притеснява, че това може да се случи. "Няма да ни накажат, не. Мисля така, защото вярвам на президента на клуба, вярвам на изпълнителния директор и на това, което те ми обясниха. Вярвам им. Ако се случи, ако УЕФА реши да ни извади от Шампионската лига, ще го приемем и ще продължим напред", коментира Гуардиола.

ИЗХЪРЛЯТ МАНЧЕСТЪР СИТИ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ЗАРАДИ ИЗМАМА

Днес лидерите в Англия гостуват на Челси в дербито от 16-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на „Стамфорд Бридж“ започва в 19:30 часа българско време. Ето какво очаква Гуардиола от този двубой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички