Гуардиола: Манчестър Сити не е най-добрият отбор


Гуардиола: Манчестър Сити не е най-добрият отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

2105 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че не смята, че неговият отбор е най-добрият. "Гражданите" са в невероятна форма, записвайки 13 победи и две равенства в първите си 15 мача във Висшата лига, като вече си осигуриха и участие на осминафиналите в Шампионска лига.

"Благодаря на Сари (б.р. мениджърът на Челси Маурицио Сари) за комплимента, но не сме най-добрият отбор в света. За да бъдеш най-добрият, трябва да печелиш титли. Ние нямаме необходимия брой титли, за да бъдем този тим“, сподели треньорът на Сити.

"Най-голямата опасност за нашия отбор? Да спрем да се подобряваме. Виждам състава и откривам много положителни неща, но ние може категорично да играем по-добре. Много съм доволен от видяното в последните 15-16 месеца – ние сме постоянни в изявите си на всеки три дни. Това наистина е най-трудното нещо. Шампионската лига понякога е седем мача. Но за 16 месеца да играеш на всеки три дни, това е най-предизвикателното нещо за един спортист“, добави Гуардиола.

Можехме да загубим две точки в последния си мач срещу Уотфорд. След като поведохме с 2:0, не бяхме достатъчно добри. Утре ни предстои огромен тест. Как ще играем срещу топ отбор, който има две загуби в последните си три мача? Мога да си представя колко интензивни, мотивирани и отдадени ще бъдат те, за да избегнат трето поражение. Това е отличен тест за нас", завърши Гуардиола.

Трансферните слухове пък пращат една от звездите на Реал Мадрид в Манчестър Сити. Ето кой може да е сред новите попълнения на "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички