Челси отново резна Манчестър Юнайтед за английски национал


Челси отново резна Манчестър Юнайтед за английски национал
Снимка: Getty Images

2330 0

Сделката между Челси и Манчестър Юнайтед за английския национал Мейсън Маунт продължава да цикли. Лондончани отхвърлиха и третата оферта на „червените дяволи“, която е на стойност 55 млн. паунда.

От „Стамфорд Бридж“ са направили контра предложение от 58 млн. паунда плюс 7 млн. паунда под формата на бонуси. Те искат и да се срещнат лично с представителите на "червените дяволи" в опит да стигнат до положителна развръзка. 

Английският национал Маунт има една година до края на договора си на "Стамфорд Бридж", като е склонен да премине в редиците на тима, воден от Ерик тен Хаг. „Червените дяволи“ активно търсят алтернативни цели, като се очаква да не увеличат последното си предложение за играча, твърди „Sky Sports News“. В медиите на Острова се писа и, че манчестърци са били отворени към разговори, ако бяха получили положителен отговор от Челси.

Сега се чака решение дали тази обратна връзка е била достатъчно позитивна, за да ги върне обратно на масата за преговори или ще преследват други цели. От "Олд Трафорд" продължават да имат интерес към Деклан Райс и са обсъдили колко възможна е подобна сделка. Халфът на Уест Хем обаче е обект на сериозен интерес и от шампионите на Висшата лига Манчестър Сити и техните подгласници миналата кампания Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шейх Джасим не иска Тен Хаг, назначава легенда за треньор, ако купи Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички