В Интер коментираха ситуацията около Лионел Меси


В Интер коментираха ситуацията около Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1598 0

Тема №1 на трансферния пазар във футбола е напускането на Лионел Меси, след като аржентинецът поиска да си тръгне от Барселона. Битката за него се счита за "спечелена" от Манчестър Сити и Хосеп Гуардиола, но въпреки това в последните дни имаше активизирани от няколко гранда, включително ПСЖ, Ювентус и Интер. 

"Нерадзурите" обаче нямат намерение да преследват Меси, след като спортният директор на тима Пиеро Аусилио бе категоричен, че са интересът на Интер е базиран единствено на медийни спекулации. 

"Няма да вземем Лионел Меси. Дори не знам откъде идват тези щури слухове", лаконичен беше директорът на италианския гранд. Интер обаче е свързван месеци наред с играча, като преди сензацията около Меси се говореше, че "нерадзурите" ще "атакуват" трансфера му през лятото на 2021 година. 

Директорът на италианците коментира и други слухове около тима, като сподели, че Интер може да привлече Артуро Видал "при правилните условия", визирайки че играчът трябва да пристигне без трансферна сума. Също така преговорите за Александър Коларов са близо до своя край. Очаква се той да премине на "Джузепе Меаца" срещу сума от 2 милиона евро. 

Междувременно напускането на Меси е добра новина за Интер, защото голямата трансферна цел на Барселона не иска и да чуе за трансфер без Меси в тима (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички