Голмайсторът на Челси, който бележи гол след гол, но не играе на "Стамфорд Бридж"


Голмайсторът на Челси, който бележи гол след гол, но не играе на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images/Guliver

2653 0

Отборите от Висшата лига почти преполовиха сезона, а битката за титлата е все толкова завързана. Същото важи и за голмайсторите на Острова, борещи се за "Златната обувка". Звездата на Ливърпул Мохамед Салах и стрелецът на Арсенал Пиер-Емерик Аубамеянг бележат гол след гол за своите отбори, което ги изпраща и на върха в класирането при голмайсторите.

Един играч обаче впечатлява със своята форма и успеваемост пред противниковата врата, макар и в Чемпиъншип. 21-годишният нападател на Астън Вила е реализирал цели девет попадения в рамките на осем мача от шампионата, което на практика го прави най-резултатен на Острова във всички нива на английския футбол от ноември насам.

Тами Ейбрахам е собственост на Челси, но е преотстъпен под наем за един сезон в тима на бирмингамци. Младият нападател впечатлява през последните два месеца, като няма играч, който да му се противопостави по голове за този период. Наскоро дори се появиха информации, че "сините" от Лондон обмислят да прекратят наема му по-рано от предвиденото, за да подсилят атаката си.

Междувременно мениджърът на Челси Маурицио Сари посочи една от основните грешки в играта на "сините". Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички