Маурицио Сари посочи една от основните грешки на Челси


Маурицио Сари посочи една от основните грешки на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1551 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари бе критичен към играта на неговия отбор срещу Брайтън, въпреки че "сините" спечелиха мача с резултат 2:1. Италианският специалист е на мнение, че един от основните проблеми пред неговия тим, е, че лесно губи своята концентрация, когато контролира даден мач.

"Смятам, че понякога започваме да си мислим, че контролираме даден мач и така сами си усложняваме живота. Изведнъж губим концентрация и вниманието ни е се понижава. Това чувство е много опасно", подчерта Сари.

"Мисля, че можехме да спечелим доста по-убедително. Играхме по-добре в продължение на 60 минути. Получихме гол в момент, когато държахме мача в ръцете си. Още тогава ми стана ясно, че последните пет минути ще са много тежки и ще трябва да се справяме с множество центрирания в наказателното ни поле", добави още италианецът.

Междувременно бивша легенда на Манчестър Юнайтед се изказа изключително критично към играта на "червените дяволи" след загубата от Ливърпул. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички